Články Archiv: 2013Srpen

Monthly Archives: Srpen 2013

Obchod převlečený za know-how a červený netopýr z pražské zoo

cerveny-netopyr.jpg

Jel jsem zrovna do zoo, když mi volal tento týden již několikátý člověk s „neodolatelnou“ nabídkou. Nabízel mi skvělý systém, který mi má zajistit, že mi klienti budou dávat doporučení na další a další klienty a tak nějak, že to vše půjde skoro samo – jako prý před …číst dále ►

Více času získáte vymazáním diáře

Převčírem se mi stala taková tragikomická věc. Hrál jsem si s diářem a trochu jsem si ho vymazal. Naštěstí jsem přišel jen o schůzky na další týden. Kolegyně se smála, když jsem potom nabídnul jednomu z klientů, ať si termín další schůzky vybere dle libosti, že mám času dost, jelikož jsem si vymazal diář.

Nakonec ale, po několika telefonátech klientům, se mi naštěstí podařilo všechny schůzky obnovit a pro jistotu zálohovat. Tedy jestli opravdu všechny, to se pozná až tento týden. Poučení? Zálohujte a zálohujte, ale neztrácejte humor.

 
Postřehy Přidat komentář

Black Box – I’ve Got The Vibration

youtube nahled

Lets do some funky! Black Box uvádza: I’ve Got The Vibration! A zejtra do práce, jo!

 
Kultura Přidat komentář

Investiční životní pojištění není na spoření. Jestli na něm chcete vydělat, strčte prsty do větráku

gaviali-zoo-praha.jpg

Zápasím s lenorou a možná i proto mi trvalo více jak rok, než jsem se odhodlal začít psát tenhle článek. Taky jsem chtěl si chtěl trochu stabilizovat názory. Tolik argumentů si ujasnit a ještě to dát nějak čitelně dohromady. Ach jo.

A začnu přímo. Investiční životní pojištění (IŽP, životko) …číst dále ►

Večery u Vltavy

prague-bridge-sunset-fiesta.jpg

Odpoledne, když je horko, tam moc lidí není. Ale okolo osmé hodiny večerní se pražská náplavka od Mánesu k Palackého mostu zaplní lidmi tak, že vám dá dost práce najít si flek k sezení.

Několik stánků s občerstvením, umělců a živých kapel se stará o zábavu, o vaší i o …číst dále ►

Daniel Král